Summer Game Fest 2023 is aangekondigd

Summer Game Fest gaat ook in 2023 weer plaatsvinden. Je kunt ervoor kiezen om de show live bij te wonen of gewoon lekker vanuit je luie stoel. Je kunt de datum ook alvast noteren in je agenda.

Op 8 juni 2023 is de Summer Game Fest live bij te wonen in het YouTube Theater in Los Angeles. Net zoals de voorgaande jaren is de show ook te bekijken via YouTube en Twitch en hoef je dus geen aankondiging te missen. Vorig jaar werd onder andere The Quarry aangekondigd en kregen we de eerste beelden van Street Fighter 6 te zien. Welke games de show gaan stelen in 2023 is nog niet bekend, maar binnenkort worden er al meer details onthuld over Summer Game Fest 2023. Geoff Keighley moet echter eerst nog een andere belangrijke show presenteren. The Game Awards staat voor volgende week op de planning.

Summer Game Fest gaat op 8 juni 2023 plaatsvinden.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?