Super Mario 3D All Stars krijgt grote update

Geplaatst:

De game Super Mario 3D All Stars heeft een grote update gekregen. De update is vanaf nu beschikbaar om te downloaden op de Nintendo Switch.

Super Mario 3D All Stars kwam in september uit om het 35-jarig jubileum van de release van Super Mario Bros. te vieren. Nu, twee maanden na de release, heeft de collectie een grote update gekregen. Naast de nodige bug fixes hebben alle games in de collectie nu inverted camera controls. Verder ondersteunt Super Mario Sunshine in 3D All Stars ook de GameCube-controller. Het is alleen mogelijk om in de TV-modus met een GameCube-controller te spelen en het werkt alleen voor de originele controllers van de console. Om dit te kunnen doen moet je een speciale adapter voor je Nintendo Switch gebruiken.

onbekend

Super Mario 3D All Stars is nu uit voor de Nintendo Switch. Lees hier Patrick's review over deze game.

Bron: Nintendo Life

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario 3D All-Stars

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

18 september 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord