Super Smash Bros. Brawl

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Super Smash Bros. Brawl pas in herfst naar Europa

Een game waar menig gamer naar uitkijkt is waarschijnlijk Super Smash Bros. Brawl. Waar we eerder nog dachten dat de game begin juni in de Europese winkels zou liggen, gooit een nieuw gerucht flink wat roet in dat eten.

In een gesprek tussen 1UP en Reggie Fils-Aime, hoofd van Nintendo Amerika, werd de vraag gesteld waarom de Europeanen Mario Kart Wii en Wii Fit eerder kregen dan de Amerikanen. Hierop had Reggie te zeggen dat men voor Super Smash Bros. Brawl nog zeker tot de herfst van 2008 nodig had om de Europese markt te betreden. De reden hiervoor zou liggen bij productieproblemen. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen zou Nintendo nieuwe fabrieken moeten openen, maar dit zou niet winstgevend zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?