Switch-versie The Elder Scrolls: Blades uitgesteld

Geplaatst:
Aangepast: 28 november 2019 10:20

De Switch-versie van The Elder Scrolls: Blades is uitgesteld. Dit maakte Bethesda onlangs via een blogbericht bekend.

Tijdens de E3 van vorig jaar onthulde Bethesda The Elder Scrolls: Blades. Deze mobiele game moest eigenlijk dat jaar nog uitkomen, maar de Elder Scrolls spin-off werd vertraagd naar 2019. Inmiddels is de game te spelen op mobiele apparaten en heeft Bethesda ook flink wat nieuwe content aan de game toegevoegd. Zo is onder andere de PvP-modus in de nieuwste update beschikbaar gekomen en is het loot-systeem ook flink op de schop genomen. Tijdens de E3 van dit jaar werd onthuld dat The Elder Scrolls: Blades naar de Switch komt. De game moest eigenlijk dit jaar al naar de hybride console van Nintendo komen, maar in een blogbericht geeft Bethesda aan dat dit niet meer het geval is. In hetzelfde blogbericht waarin de nieuwe content voor de mobiele versie uit de doeken wordt gedaan, wordt ook aangegeven dat de Switch-versie van de game uitgesteld wordt naar volgend jaar.

The Elder Scrolls: Blades is momenteel te spelen op iOS en Android. Bethesda heeft nog geen exacte releasedatum gegeven voor de Switch-variant, maar deze komt begin 2020 uit.

Bron: Bethesda
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls: Blades

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

27 maart 2019

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord