Trailer: The Elder Scrolls: Blades komt naar Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 10 juni 2019 02:50

Tijdens de E3-presentatie van Bethesda werd The Elder Scrolls: Blades getoond. The Elder Scrolls: Blades komt later dit jaar naar de Nintendo Switch.

The Elder Scrolls: Blades is een mobiele game die zich afspeelt in de wereld van The Elder Scrolls. In deze game neem je de rol aan van een Blade en doorloop je verschillende quests in dungeon crawler-stijl. Als eerste werd aangekondigd dat er vanaf nu een nieuwe questline beschikbaar is die over draken gaat. Draken zijn natuurlijk een groot onderdeel van de Elder Scrolls-serie. Daarnaast maakte Bethesda ook bekend dat The Elder Scrolls: Blades naar de Nintendo Switch komt. De Switch-versie van de game is, net als de mobiele versie, gratis te spelen. De game ondersteunt daarnaast zowel crossplay als cross-progression. Dit houdt in dat je voortgang op zowel de Switch als je mobiele telefoon wordt bijgehouden en je dus op beide apparaten verder kunt spelen waar je bent gebleven.

The Elder Scrolls: Blades is momenteel in de Early Access te spelen op mobiele apparaten. In de herfst komt de game ook naar de Nintendo Switch.

Bron: Bethesda
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls: Blades

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

27 maart 2019

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord