Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival heeft een releasedatum

Geplaatst: 23 juni 2022 12:30

Er is een releasedatum bekendgemaakt voor Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival. Het nieuws werd aangekondigd met een korte trailer.

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival werd eerder dit jaar aangekondigd tijdens de Nintendo Direct in februari. Nu is er bekendgemaakt dat fans vanaf 14 oktober de drumgame kunnen aanschaffen. In de muziek en ritmegame drum je op verschillende muzieknummers erop los. Met Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival kun je alleen spelen, maar ook met vrienden en familie. Het is ook mogelijk om online tegen andere mensen te drummen van over de hele wereld met de nieuwe online-modus. Daarnaast kunnen spelers een Taiko Music Pass kopen om alle 500 nummers uit eerdere games van de franchise te kunnen spelen. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival komt 14 oktober uit op de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

14 oktober 2022

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord