Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Muziek
  • Gameliner score -

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival heeft een releasedatum

Er is een releasedatum bekendgemaakt voor Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival. Het nieuws werd aangekondigd met een korte trailer.

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival werd eerder dit jaar aangekondigd tijdens de Nintendo Direct in februari. Nu is er bekendgemaakt dat fans vanaf 14 oktober de drumgame kunnen aanschaffen. In de muziek en ritmegame drum je op verschillende muzieknummers erop los. Met Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival kun je alleen spelen, maar ook met vrienden en familie. Het is ook mogelijk om online tegen andere mensen te drummen van over de hele wereld met de nieuwe online-modus. Daarnaast kunnen spelers een Taiko Music Pass kopen om alle 500 nummers uit eerdere games van de franchise te kunnen spelen. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival komt 14 oktober uit op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?