Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Muziek
  • Gameliner score -

Trailer: Nintendo trommelt Taiko no Tatsujin Rhythm Festival op

Nintendo heeft Don-chan toch maar weer eens opgetrommeld. Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival is namelijk aangekondigd voor de Nintendo Switch.

De Nintendo Direct zat boordevol typisch Japanse dingen, maar het meest Japanse ding is toch wellicht wel Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival. In de Taiko no Tatsujin-games bespeel je een Taiko, een Japans percussie instrument dat voornamelijk gebruikt wordt tijdens opvoeringen van Japans theater en Japanse festivals. In Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival kun je verschillende soorten bekende nummers mee drummen, maar ook nummers uit games als The Legend of Zelda en Undertale. De game lanceert met 76 nummers waar je uit kunt kiezen, maar kent ook een in-game abonnementsdienst waarmee je op release maar dan vijfhonderd extra nummers tot je beschikking hebt.

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival verschijnt later dit jaar op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?