Trailer: Nintendo trommelt Taiko no Tatsujin Rhythm Festival op

Geplaatst:

Nintendo heeft Don-chan toch maar weer eens opgetrommeld. Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival is namelijk aangekondigd voor de Nintendo Switch.

De Nintendo Direct zat boordevol typisch Japanse dingen, maar het meest Japanse ding is toch wellicht wel Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival. In de Taiko no Tatsujin-games bespeel je een Taiko, een Japans percussie instrument dat voornamelijk gebruikt wordt tijdens opvoeringen van Japans theater en Japanse festivals. In Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival kun je verschillende soorten bekende nummers mee drummen, maar ook nummers uit games als The Legend of Zelda en Undertale. De game lanceert met 76 nummers waar je uit kunt kiezen, maar kent ook een in-game abonnementsdienst waarmee je op release maar dan vijfhonderd extra nummers tot je beschikking hebt.

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival verschijnt later dit jaar op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

14 oktober 2022

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord