Tales of Symphonia Remastered-ontwikkelaar biedt verontschuldiging aan

Geplaatst:

Namco Tales Studio, de ontwikkelaar van Tales of Symphonia Remastered heeft op Twitter zijn verontschuldiging aangeboden. Dit vanwege de vele problemen waar de game last van heeft.

Eerder kwam Tales of Symphonia Remastered uit op de Nintendo Switch en PlayStation 4. Helaas liepen spelers al snel tegen problemen aan in de remaster. Van lange laadtijden tot niet goed werkende textures en crashes. Eerder waren fans al niet blij dat Tales of Symphonia Remastered op 30 fps ging draaien, terwijl de originele game op de GameCube draaide op 60 fps. Philip had ook last van deze problemen in zijn Tales of Symphonia Remastered-review. Nu heeft Namco Tales Studio een statement over Tales of Symphonia Remastered geplaatst op Twitter. Ze zeggen op de hoogte te zijn gameplayproblemen en dat ze naar een oplossing aan het zoeken zijn. De studio verontschuldigt zich ook voor het ongemak die de problemen veroorzaken. De tweet is hieronder te bekijken.

Tales of Symphonia Remastered is nu beschikbaar op de Nintendo Switch en PlayStation 4.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales of Symphonia Remastered

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord