Team Reptile kondigt Bomb Rush Cyberfunk aan

Geplaatst: 23 juli 2020 10:15

Mis jij de funky beats van Jet Set Radio ook zo? Dan heb ik goed nieuws voor je, want Team Reptile kondigt namelijk Bomb Rush Cyberfunk aan.

Je hebt vast weleens gehoord van Jet Set Radio, de game met de funky beats, cel shaded graphics, inline skates en dikke graffiti tags. De game, die inmiddels zo'n twintig jaar oud is, heeft in 2002 een opvolger gekregen, maar daarna bleef het stil rondom de franchise. Voor fans van de games is er nu goed nieuws. De Hilversumse indie-studio Team Reptile komt namelijk met een duchtige spirituele opvolger. De Nederlandse studio, bekend van games als Lethal League, kondigde gisteren namelijk hun nieuwste project Bomb Rush Cyberfunk aan. Deze actiegame doet sterk denken aan Jet Set Radio. Je neemt namelijk de rol aan van een crewlid die al skatend door een futuristische metropool graffiti achterlaat. De game bevat daarnaast ook muziek van Hideki Naganuma, de originele componist van de Jet Set Radio-soundtrack.

Bomb Rush Cyberfunk heeft nog geen exacte releasedatum, maar staat sowieso gepland voor een release op pc via Steam.

Bron: Team Reptile
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bomb Rush Cyberfunk

Series

-

Uitgever

Team Reptile

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

18 augustus 2023

Ontwikkelaar

Team Reptile

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord