Tech: Dit zijn alle CES 2023 aankondigingen van Razer

Geplaatst:

Razer heeft tijdens CES 2023 de plannen voor 2023 bekendgemaakt. Naast nieuwe laptops hebben ze ook VR-randapparatuur, de Kyo Pro webcam, De Leviathan V2 Pro en Project Carol aangekondigd. Met als klapper de onthulling van de Razer Edge handheld.

Laten we beginnen met de twee nieuwe laptops. De Razer Blade 16 & 18 zijn speciaal voor de hardcore gamers gemaakt en hebben verschillende modellen. Ze hebben allemaal een dertiende generatie CPU van Intel en de nieuwste grafische kaart van Nvidia. Het ligt aan het model van de laptop of je een 4060, 4070, 4080 of 4090 RTX grafische kaart krijgt. Ook de hoeveelheid RAM verschilt, maar je kunt ten minste 16GB verwachten. De Razer Blade 18 heeft daarnaast een 18,5 inch scherm. Razer brengt in januari een eigen handheld uit. De Razer Edge en Razer Edge 5G hebben een 6.8 inch scherm met een resolutie van 2400x 1800 en ondersteunen 144hz. De handheld is in eerste instantie alleen te verkrijgen in de Verenigde Staten.

De Razer Leviathan V2 Pro is de nieuwste soundbar van Razer die innoveert op het gebied van 3D-audio. In de soundbar zit een kleine camera die in de gaten houdt waar de gamer zit. Hierdoor wordt de audio aangepast aan de locatie en krijg je de beste 3D-audio ervaring. Uiteraard zit er RGB in, waardoor je zelf de verlichting kunt instellen. Je moet hier wel zo vijfhonderd euro voor neerleggen. Een webcam kan in de line-up niet ontbreken en die rol wordt vervuld door de Razer Kiyo Pro Ultra. Razer noemt het zelf de krachtigste webcam tot nu toe. Met de Sony 1.2 Starvis 2-censor worden licht en details goed opgevangen. Ook deze webcam legt de focus op de gebruiker, zodat de achtergrond niet opeens in de belangstelling staat.

Razer aankondigingen CES 2023 1Razer aankondigingen CES 2023 1Razer aankondigingen CES 2023 1Razer aankondigingen CES 2023 1Razer aankondigingen CES 2023 1Razer aankondigingen CES 2023 1

Als laatste kondigde Razer Project Carol en VR-randapparatuur voor de Meta Quest 2 aan. De VR-accessoires zijn gericht op comfort tijdens het spelen. Hierdoor zijn de bandjes aan te passen en wordt het gewicht beter over het hoofd verdeeld. Project Carol is dan weer een luxe hoofdsteun die niet alleen je hoofd ondersteund, maar ook audio en haptische feedback voortbrengt. De hoofdsteun bevestig je met verstelbare banden en kun je op de pc aansluiten. Je kunt in totaal acht uur gebruikmaken van alle effecten, want daarna moet je hem weer opladen.

Bron: Razer CES 2023

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord