Tech: Maneschijn met Xbox-controller Lunar Shift

Geplaatst: 11 oktober 2022 19:35

In de maneschijn klom Xbox op een trappetje door het raamkozijn. Ze hebben iets nieuws te delen, namelijk de nieuwe Xbox-controller met de naam Lunar Shift.

De Lunar Shift is bekleed met het nieuwste likje verf wat je over je controller kan laten gieten. De zilver-gouden glans en met rubber beklede grijze en zwarte swirl grips zorgen ervoor dat deze controller er ontzettend clean uitziet. Hij ligt volgens Xbox ook prima in de klauwen van menig gamer. De getextureerde grip op de triggers, de bumpers en de achterkant moet hiervoor zorgen. Via Bluetooth kun je straks gamen in stijl op de Xbox-consoles, Windows 10/11-pc's, mobiele telefoons en tablets.

Een tijdje terug werd de Xbox Elite Wireless 2 - Core controller aangekondigd.

De Xbox Lunar Shift controller is nu beschikbaar. Ga jij deze nette controller in huis halen?

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord