Tech: Nieuwe gaming laptops en desktops van Lenovo onthuld

Geplaatst: 7 januari 2023 14:50

Niet alleen Razer kwam met aankondigen tijdens CES 2023, ook Lenovo kwam met een flinke lijst. Lenovo richt zich vooral op krachtige gaming laptops en desktops.

Als je op zoek bent naar krachtige gaming laptops of kant-en-klare desktops dan kun je voor Lenovo kiezen. Voor 2023 hebben ze namelijk de Lenovo Legion Tower 7i, Legion Tower 5i en Legion Tower 5 aangekondigd. De Legion Tower 7i is de beste van het stel. In dit pakketje zit namelijk een dertiende generatie Intel CPU en een GeForce RTX 40-generatie grafische kaart van Nvidia. Je hebt daarnaast de mogelijkheid tot 64GB Ram, een vloeistofkoelsysteem en 6TB aan SSD-ruimte. De computer wordt koel gehouden door zes stille ventilators. Het wordt compleet gemaakt met een mooie selectie aan USB-aansluitingen op de voor- en achterkant. De Lenovo Legion Tower 5 biedt een AMD Ryzen 7000 series CPU. Je bepaalt vervolgens zelf of je een RTX Nvidia of AMD Radeon RX 7000 series grafische kaart wil. Deze desktop ondersteunt een maximum van 32GB Ram en SSD van 2TB.

De laptops zijn verdeeld onder de Lenovo Legion Pro 7 en Lenovo Legion Pro 5 die ook weer worden verdeeld in twee soorten. De Pro 7i en 7 zijn uitgerust met de laatste Intel of Ryzen CPU en hebben de laatste RTX Nvidia grafische kaarten. Het gaat om een 16-inch laptop met een schermresolutie van 2560x1600 en een verversingssnelheid van 240hz. Met allerlei technieken belooft Lenovo dat de laptop koel blijft, terwijl je de grootste games op maximale instellingen aan het spelen bent. Het grote verschil met de andere series is dat deze laptop een grote batterij heeft. Voor de kenners gaat het om een 99.99whr batterij.

Lenovo Legion Tower series verschijnt in maart en gaat tussen de 1300 en 2700 euro kosten. De laptops verschijnen een maandje eerder. De prijs van de laptops ligt tussen de 1900 en 2500 euro.

Bron: Lenovo CES 2023

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord