Tech: Nieuwe versie PlayStation 5 is beter

Sony heeft voor de PlayStation 5 sinds diens release inmiddels een aantal varianten uitgebracht. Ze lijken allemaal op elkaar, maar zit er nou daadwerkelijk veel verschil in?

YouTuber Austin Evans nam de proef op de som en maakte een directe vergelijking tussen de 1000, 1100 en 1200 versies van de PlayStation 5. Van de buitenkant lijken ze allemaal praktisch hetzelfde, maar eenmaal onder de motorkap komen de verschillen al snel naar voren. De 1000 en 1100 versie lijken in grote lijnen nog wel op elkaar. Het is vooral de 1200 die eruit springt. Naast dat de 1200 versie minder stroom trekt en ook een stuk lichter is, heeft het ook een veel kleiner moederbord dan de andere twee. Wellicht dat al deze verbeteringen er ook voor hebben gezorgd dat de PS5 duurder wordt. In onderstaande video worden de drie modellen per onderdeel uitgebreid met elkaar vergeleken.

BRON Austin Evans

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?