Tech: Reis naar de ruimte met de nieuwe Xbox Controller

Is het tijd voor een nieuwe Xbox controller omdat er met je oude niet meer te spelen valt? Goed nieuws, Xbox komt namelijk met een nieuwe special edition met de naam Stellar Shift.

Blijkbaar ziet Xbox iets tussen hemel en aarde, want eerder werd ook al de Lunar Shift controller aangeboden en nu gaat dus de Stellar Shift in de verkoop. De Stellar Shift is voorzien van een verfrissend paars uiterlijk en volgens Xbox zijn de met rubber bekleedde swirl grips op deze controller de beste die ze ooit gemaakt hebben. Schakelen tussen verschillende apparaten als Xbox-consoles, mobiel en pc is via de Xbox draadloos- en Bluetooth-technologie ook geen probleem meer.

De Xbox Stellar Shift controller is vanaf te koop. Ligt deze special edition binnenkort in jouw handen?

BRON Xbox

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?