Splatoon 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 9 september 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Tech: Switch OLED Splatoon 3 Edition onthuld

Nintendo heeft een nieuw Nintendo Switch-model aangekondigd. Vanaf eind augustus komt namelijk de kleurrijke Splatoon 3 Edition uit.

Nu Splatoon 3 in aantocht is, maakt Nintendo van de gelegenheid gebruik om een speciale editie van diens console uit te brengen. De Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition maakt door de verschillende kleurtjes een spetterende indruk en zit vol met referenties naar Splatoon 3. Zo zijn de joy-cons voorzien van felle kleuren die we kennen uit de Splatoon-franchise. De Nintendo Switch OLED beschikt over een 7-inch OLED-scherm, 64 GB systeemgeheugen en verbeterde audio in handheld-modus.

De Nintendo Switch OLED-Model Splatoon 3 Edition verschijnt op 26 augustus op de markt.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?