Trailer: Splatoon 3 Side Order-dlc releasedatum onthuld

Geplaatst:

De Splatoon 3 Side Order-dlc heeft een releasedatum gekregen. Ontwikkelaar Nintendo maakte het nieuws bekend met een korte trailer.

Vorig jaar werd de Splatoon 3 Expansion Pass aangekondigd waar de Side Order-dlc onderdeel van is. In september toonde Nintendo ook gameplay van de Side Order-dlc, waar voor fans veel bekende gezichten in te zien waren. We leerden toen ook dat de uitbreiding zich afspeelt in de Spire of Order en dat spelers veel uren in de dlc kunnen stoppen. Nu heeft de Japanse game gigant bekendgemaakt wanneer fans met de dlc aan de slag kunnen, namelijk 22 februari. De trailer met de aankondiging is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Splatoon 3 Side Order is vanaf 22 februari beschikbaar op de Nintendo Switch. Lees hier Nils' Splatoon 3 review.

Bron: Nintendo

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splatoon 3

Series

Splatoon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

9 september 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord