Trailer: Splatoon 3 krijgt een Expansion Pass

Geplaatst: 9 februari 2023 00:10
Aangepast: 9 februari 2023 00:11
-

Een Nintendo Direct kan natuurlijk niet worden gehouden zonder even stil te staan bij Splatoon 3. De verf spatte weer van het scherm, want Nintendo heeft een Splatoon 3 Expansion Pass aangekondigd.

Splatoon 3 krijgt met de betaalde Expansion Pass twee waves aan content. Deze waves worden uitgebracht onder de namen Inkopolis en Side Order. De eerste wave introduceert een nieuwe - of eigenlijk oude - locatie in Splatoon: Booyah Base. We kennen dit nog uit de eerste Splatoon game. Het heeft in feite dezelfde functionaliteiten als Splatsville, maar met de nostalgische gevoelens van de oude game. Aan het einde zien we ook nog een mysterieus stukje in de trailer dat een nieuwe gamemodus lijkt te teasen.

De Expansion Pass is vanaf nu verkrijgbaar. De eerste wave komt uit in de lente van 2023 en wave 2 volgt later dit jaar.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splatoon 3

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

9 september 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord