Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Splatoon 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 9 september 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Splatoon 3 krijgt een Expansion Pass

Een Nintendo Direct kan natuurlijk niet worden gehouden zonder even stil te staan bij Splatoon 3. De verf spatte weer van het scherm, want Nintendo heeft een Splatoon 3 Expansion Pass aangekondigd.

Splatoon 3 krijgt met de betaalde Expansion Pass twee waves aan content. Deze waves worden uitgebracht onder de namen Inkopolis en Side Order. De eerste wave introduceert een nieuwe - of eigenlijk oude - locatie in Splatoon: Booyah Base. We kennen dit nog uit de eerste Splatoon game. Het heeft in feite dezelfde functionaliteiten als Splatsville, maar met de nostalgische gevoelens van de oude game. Aan het einde zien we ook nog een mysterieus stukje in de trailer dat een nieuwe gamemodus lijkt te teasen.

De Expansion Pass is vanaf nu verkrijgbaar. De eerste wave komt uit in de lente van 2023 en wave 2 volgt later dit jaar.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?