Test Drive Unlimited Solar Crown komt nog steeds niet uit

Geplaatst:

Ook Test Drive Unlimited Solar Crown kwam voorbij tijdens Nacon Connect. De game heeft echter nog steeds geen releasedatum.

Misschien kun je het je nog herinnern, de aankondiging van Test Drive Unlimited Solar Crown die in 2020 werd gedaan. Inmiddels zijn we ruim 3,5 jaar verder en is er nog geen spoor van de game te bekennen. Tijdens de Nacon Connect van vanavond is de game wel voorbij geracet en hebben we twee minuten mogen genieten van wat gameplaybeelden. Zo zien we verschillende soorten auto's, die lang niet allemaal geschikt zijn voor racen, rondscheuren in verschillende gebieden. Het strand, de jungle, de bergen, overal kun je rijden in Test Drive Unlimited Solar Crown!

Wanneer Test Drive Unlimited Solar Crown uitkomt, is nog niet bekend. Vorig jaar werd onthuld dat Test Drive Unlimited Solar Crown is uitgesteld naar 2024. Wellicht krijgen we binnenkort dan een releasedatum.

Bron: Nacon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Test Drive Unlimited Solar Crown

Series

Test Drive

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q1 2024

Ontwikkelaar

Kylotonn Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord