Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Test Drive Unlimited Solar Crown

  • Ontwikkelaar Kylotonn Games
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Open-World
  • Gameliner score -

Test Drive Unlimited Solar Crown krijgt nieuwsbrief

Test Drive Unlimited Solar Crown krijgt een maandelijkse nieuwsbrief. Dit liet ontwikkelaar KT Racing onlangs weten via een post op Steam.

De studio laat weten dat ze begrijpen dat de fans al lang niets van ze gehoord hebben en dat ze voortaan een maandelijkse nieuwsbrief uit gaan sturen rondom Test Drive Unlimited Solar Crown. Het laatste nieuws over de game kwam in juli 2022 in de vorm van een trailer tijdens de Nacon Connect Stream. Daarna is het zo'n acht maanden stil geweest rondom de nieuwe racegame. Daarom wil de ontwikkelaar graag weer in contact komen met de fans door middel van een maandelijkse nieuwsbrief. De Solar Club Letter gaat meer details onthullen over de game en de ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan gameplay, live game sessies met de ontwikkelaars en informatie over de testfase. Een nieuwe releasedatum voor de game is nog niet genoemd, maar KT Racing zegt dat de nieuwsbrief fans op de hoogte houdt van 'alles dat er dit jaar rondom de game gebeurt'. Waarschijnlijk kunnen we de game dus pas in 2024 verwachten. De eerste nieuwsbrief is nu te lezen op Steam.

Test Drive Unlimited Solar crown3

Test Drive Unlimited Solar Crown heeft nog geen nieuwe releasedatum nadat de game uit werd gesteld.

BRON Steam

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?