Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Test Drive Unlimited Solar Crown

  • Ontwikkelaar Kylotonn Games
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Test Drive Unlimited Solar Crown ontvangt trailer

Test Drive Unlimited Solar Crown reed razendsnel langs tijdens de nieuwste Nacon Connect-presentatie. In de trailer zien we blitse bolides die gemaakt zijn met in-game beelden.

De nieuwste Test Drive Unlimited-game blijft in de basis bij de originele games, maar moderniseert het voor de gamers van nu. Je verkent Hong Kong Island in Test Drive Unlimited Solar Crown, maar wel zoals alleen games van tegenwoordig dat kunnen. Het eiland is namelijk op een 1:1-schaal nagemaakt in de game. De nieuwste trailer van de game legt de nadruk op hoe iedere auto anders is. Tegen het einde van de trailer kunnen we zelfs genieten van wat gameplaybeelden.

Je kunt de nieuwe trailer van Test Drive Unlimited Solar Crown hieronder bekijken.

Test Drive Unlimited Solar Crown is uitgesteld en verschijnt nu in 2023.

BRON Nacon Connect

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?