Trailer: Verken Hong Kong in Test Drive Unlimited Solar Crown

Geplaatst: 6 juli 2021 20:40

Het is tijd om je auto uit de garage te halen en naar Hong Kong te vertrekken. Tijdens de Nacon Connect is er bekendgemaakt dat Test Drive Unlimited Solar Crown zich gaat afspelen in Hong Kong.

In de vorige Test Drive Unlimited Solar Crown trailer stond alles in teken van het racen. De locatie was echter nog niet bekend. Dat is nu verleden tijd, want we worden welkom geheten in Hong Kong. Met een up-beat muziekje moet je door de nauwe straten van Hong Kong rijden die worden verlicht door de vele Neon-reclameborden. Ook de haven en een gedeelte van het strand komen nog even voorbij. Niet alleen de stad Hong Kong is onderdeel van Test Drive Unlimited Solar Crown, maar heel Hong Kong Island. Genoeg om te verkennen dus.

Test Drive Unlimited Solar Crown verschijnt op 22 september 2022 voor de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox X Series.

Bron: Nacon Connect

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Test Drive Unlimited Solar Crown

Series

Test Drive

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q1 2024

Ontwikkelaar

Kylotonn Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord