Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Test Drive Unlimited Solar Crown

  • Ontwikkelaar Kylotonn Games
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Verken Hong Kong in Test Drive Unlimited Solar Crown

Het is tijd om je auto uit de garage te halen en naar Hong Kong te vertrekken. Tijdens de Nacon Connect is er bekendgemaakt dat Test Drive Unlimited Solar Crown zich gaat afspelen in Hong Kong.

In de vorige Test Drive Unlimited Solar Crown trailer stond alles in teken van het racen. De locatie was echter nog niet bekend. Dat is nu verleden tijd, want we worden welkom geheten in Hong Kong. Met een up-beat muziekje moet je door de nauwe straten van Hong Kong rijden die worden verlicht door de vele Neon-reclameborden. Ook de haven en een gedeelte van het strand komen nog even voorbij. Niet alleen de stad Hong Kong is onderdeel van Test Drive Unlimited Solar Crown, maar heel Hong Kong Island. Genoeg om te verkennen dus.

Test Drive Unlimited Solar Crown verschijnt op 22 september 2022 voor de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox X Series.

BRON Nacon Connect

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?