Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Test Drive Unlimited Solar Crown

  • Ontwikkelaar Kylotonn Games
  • Eerste releasedatum Q1 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Test Drive Unlimited Solar Crown keert terug

Test Drive Unlimited Solar Crown heeft eindelijk een nieuwe trailer te pakken. In de nieuwste trailer toont Nacon de racegame in volle glorie.

Nacon is al een tijdje bezig met het onthullen van al hun nieuwe racegames. RiMS Racing en WRC 10 werden hiervoor al aangekondigd en vandaag is het de beurt aan Test Drive Unlimited Solar Crown. In de zomer van vorig jaar werd Test Drive Unlimited Solar Crown aangekondigd, maar vandaag krijgen we dan eindelijk nieuwe beelden te zien. Test Drive Unlimited Solar Crown staat in teken van hoge risico's met grote beloningen. Spelers kunnen progressie maken hoe ze dat zelf willen en de klassieke modus genaamd open championship keert ook terug.

Test Drive Unlimited Solar Crown is beschikbaar ergens in juli voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Nacon

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?