WRC 10

  • Ontwikkelaar KT Racing
  • Eerste releasedatum 2 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: WRC 10 aangekondigd door Nacon

Na de goed ontvangen WRC 9, is het nu tijd voor WRC 10! Nacon onthult de game middels een nieuwe trailer gevuld met World Rally Championship actie.

WRC staat natuurlijk voor World Rally Championship en de races die daarin plaatsvinden zijn niet voor watjes. Het racen gaat hard op ruig terrein. WRC 10 viert het 50-jarige jubileum van de sport. In de trailer zien we dan ook de nieuwe racewagens en de nieuwe tracks die voorkomen in het 2021-seizoen. Estland, Kroatië, Spanje en België maken een debuut in de WRC-game. Naast het huidige seizoen kunnen spelers ook genieten van klassieke races. Dit keer komt WRC 10 uit op zowel de vorige als de huidige generatie consoles. Bekijk hier de review van WRC 9. Nacon heeft ook aangegeven deze week meer informatie vrij te gaan geven over Test Drive Unlimited: Solar Crown.

WRC 10 is beschikbaar vanaf 2 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Nacon

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?