Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Test Drive Unlimited Solar Crown

  • Ontwikkelaar Kylotonn Games
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Open-World
  • Gameliner score -

Test Drive Unlimited Solar Crown uitgesteld

Test Drive Unlimited Solar Crown is helaas uitgesteld. We moeten tot volgend jaar wachten op de game.

Vorig jaar leerden we dat Test Drive Unlimited terugkeert met Solar Crown. Dit nieuwste deel in de serie brengt de races naar Hong Kong. De game moest aanvankelijk dit jaar verschijnen, maar dat gaat helaas niet meer lukken. Via Steam laat Nacon weten dat Test Drive Unlimited Solar Crown is uitgesteld naar volgend jaar. Daarnaast is ook onthuld dat de game niet meer op de vorige generatie consoles verschijnt. Ontwikkelaar KT Racing geeft aan deze beslissing te hebben genomen omdat zij optimaal gebruik wil maken van de mogelijkheden van de nieuwe generatie consoles.

Test Drive Unlimited Solar Crown verschijnt in 2023. Een exacte releasedatum is nog niet onthuld.

BRON Nacon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?