Tetris Royale brengt Tetris battle royales naar smartphones

Geplaatst: 1 juli 2019 12:10
-

Battle royales en smartphone-games lijken de nieuwe trend te vormen in de game-industrie, dus waarom deze twee niet samenvoegen? Tetris Royale doet precies dat en brengt Tetris battle royales naar smartphones.

The Tetris Company kondigde onlangs Tetris Royale aan, een mobiele game ontwikkeld in samenwerking met multimediaontwikkelaar N3twork waarbij je Tetris speelt met honderd man. Dit concept is natuurlijk niet nieuw, nadat Nintendo begin dit jaar aankondigde dat Tetris ook een battle royale-modus kreeg in de vorm van Tetris 99. In een interview met GamesIndustry.biz gaf Neil Young, de directeur van N3twork, aan dat het hem bedroefde dat Nintendo Tetris 99 zo onverwachts had aangekondigd voordat N3twork Tetris Royale uit kon brengen. Hij geeft echter wel aan dat het succes van Tetris 99 hem het gevoel geeft dat Tetris Royale een succes kan gaan worden.

Wanneer Tetris Royale wordt uitgebracht, is momenteel nog niet bekend. Op dit moment wordt de game nog ontwikkeld voor iOS en Android-apparaten en staat een bèta-testfase gepland voor later dit jaar.

Bron: The Tetris Company
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tetris Royale

Ontwikkelaar:

-

Uitgever:

-

Release:

Onbekend

-

Mobile

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord