Tetris Royale

  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Mobile
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score -

Tetris Royale brengt Tetris battle royales naar smartphones

Battle royales en smartphone-games lijken de nieuwe trend te vormen in de game-industrie, dus waarom deze twee niet samenvoegen? Tetris Royale doet precies dat en brengt Tetris battle royales naar smartphones.

The Tetris Company kondigde onlangs Tetris Royale aan, een mobiele game ontwikkeld in samenwerking met multimediaontwikkelaar N3twork waarbij je Tetris speelt met honderd man. Dit concept is natuurlijk niet nieuw, nadat Nintendo begin dit jaar aankondigde dat Tetris ook een battle royale-modus kreeg in de vorm van Tetris 99. In een interview met GamesIndustry.biz gaf Neil Young, de directeur van N3twork, aan dat het hem bedroefde dat Nintendo Tetris 99 zo onverwachts had aangekondigd voordat N3twork Tetris Royale uit kon brengen. Hij geeft echter wel aan dat het succes van Tetris 99 hem het gevoel geeft dat Tetris Royale een succes kan gaan worden.

onbekend

Wanneer Tetris Royale wordt uitgebracht, is momenteel nog niet bekend. Op dit moment wordt de game nog ontwikkeld voor iOS en Android-apparaten en staat een bèta-testfase gepland voor later dit jaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?