The Callisto Protocol krijgt New Game+

Geplaatst:

Er is een nieuwe update gelanceerd voor The Callisto Protocol, liet de ontwikkelaar via Twitter weten. De update voegt onder andere New Game+ toe aan de game.

Het ontbreken van een New Game+ bij de release was een groot punt van kritiek onder spelers. Gelukkig is deze optie nu alsnog aan de game toegevoegd met een update. De update heeft ook andere punten van community feedback opgepakt, zoals het fixen van de Maximum Security Achievement/Trophy bug. De update is al live en is beschikbaar voor de pc, PlayStation en Xbox. In eerste instantie was ontwikkelaar Striking Distance van plan om de New Game+ modus pas op 7 februari toe te voegen aan de game, als eerste deel van hun roadmap. Nu kunnen spelers die de game al uit hebben gespeeld toch al een paar weken eerder aan de slag met New Game+.

De patch voor The Callisto Protocol die New Game+ toevoegt aan de game is onlangs live gegaan.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Callisto Protocol

Series

-

Uitgever

KRAFTON

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Striking Distance Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord