The Callisto Protocol

  • Ontwikkelaar Striking Distance Studios
  • Eerste releasedatum 2 december 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

The Callisto Protocol toont roadmap voor update-plannen

Striking Distance Studios, de ontwikkelaar van The Callisto Protocol, heeft een roadmap onthuld met update-plannen voor de nieuwe survival-horrorgame. De roadmap werd gedeeld op Twitter.

The Callisto Protocol werd aangekondigd in 2020 tijdens The Game Awards. Nu is de game uitgekomen op alle platformen en heeft Striking Distance Studios de plannen onthuld voor de updates die ze voor de game uit gaan brengen. Zo komt zeven februari 2023 een gratis update uit die New Game+ en Hardcore mode toevoegen. Rond die tijd begint ook het eerste seizoen van de Season Pass van The Callisto Protocol. Daarvan komt er in februari een skin-collectie uit en later in het jaar twee bundels en nieuwe verhaalcontent. De roadmap is hieronder te bekijken.

The Callisto Protocol is nu beschikbaar op de PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series en pc. Houd onze website in de gaten voor de review!

BRON The Callisto Protocol

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?