The Quiet Man's New Game Plus voegt spraak en geluid toe

Geplaatst: 16 oktober 2018 23:20
Aangepast: 16 oktober 2018 23:23

The Quiet Man doet zijn titel eer aan. De held van dit verhaal is namelijk doof en kan dus niet horen. Dit gegeven komt voor jou als speler ook terug in de game doordat het avontuur grotendeels zonder geluid is. Maar dat verandert in de New Game plus mode.

In een Japanse livestream kondigde Square Enix aan dat een week na de launch de game een gratis update krijgt waarbij er een New Game plus mode beschikbaar komt. Deze tweede playthrough is echter wél voorzien van geluid en hoorbare dialogen, waardoor je het avontuur op een hele andere manier ervaart als de eerste keer. De Japanse ontwikkelaar wist ook nog te melden dat het lied 'The Quiet' in de aftiteling gezongen is door singer-songwriter Imogen Heap en dat de game 29 verschillende talen ondersteunt. Dat laatste is zonder geluid natuurlijk geen overbodige luxe.

onbekend

The Quiet Man wordt op 1 november gelanceerd voor PlayStation 4 en pc.

Bron: Gematsu
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Quiet Man

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

1 november 2018

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord