The Stanley Parable: Ultra Deluxe komt met launch presentatie

Geplaatst: 27 april 2022 21:00

Samen met de The Stanley Parable: Ultra Deluxe is er een launch trailer gearriveerd. De trailer is geheel in stijl van de game en dat betekent dat het eigenlijk geen trailer is.

Als je een slimme en verhelderende launch strailer verwachtte voor The Stanley Parable: Ultra Deluxe, dan heb je pech. Je kunt echter wel plaatsnemen in de vergaderruimte en genieten van een verhelderende launch trailer-presentatie. Ik zal een paar belangrijke puntjes over de game in de presentatie uitlichten. Het is 4/27, wat betekent dat werknemer 427 weer is ingeklokt. The Stanley Parable: Ultra Deluxe is gearriveerd, en Stanley fans zijn ongetwijfeld enthousiast om deze uitgebreide nieuwe interpretatie van het briljante komedie-avontuur uit 2013 te verkennen. Die kunnen ook meteen hun slag slaan want eigenaren van het origineel hebben voor een week 33% korting op de game. Je kunt terug duiken in de vertrouwde avonturen van Stanley die uiteindelijk overgaan naar enkele uren aan Ultra Deluxe nieuwe stukken game die zijn toegevoegd. Ik zou als ik jou was mijn fantastische review van The Stanley Parable: Ultra Deluxe gewoon overslaan en de game aanschaffen.

The Stanley Parable: Ultra Deluxe is vanaf nu verkrijgbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Stanley Parable: Ultra Deluxe

Series

-

Uitgever

Crows Crows Crows

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 april 2022

Ontwikkelaar

Crows Crows Crows

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord