This is the Police 2

  • Ontwikkelaar Weappy Studio
  • Eerste releasedatum 25 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Strategie , Indie
  • Gameliner score -

This is the Police 2 verschijnt in augustus voor pc

Eerder dit jaar kondigde THQ Nordic This is the Police 2 aan, maar de releasedatum bleef vaag. Nu kondigde het bedrijf aan dat de pc-versie in augustus komt.

Op 2 augustus om precies te zijn, dus nog minder dan een maandje wachten tot je kan spelen. This is the Police 2 is de sequel op de adventure en management game dat in 2016 verscheen. Het is een kleinere titel, maar wist wereldwijd vele fans te vergaren. Mocht je het nu helemaal niet kennen, check dan onderstaande gameplay video voor een beeld van de titel.

Ergens in de herfst komt This is the Police 2 ook naar de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Steam

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?