This is the Police 2

  • Ontwikkelaar Weappy Studio
  • Eerste releasedatum 25 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Strategie , Indie
  • Gameliner score -

Video: THQ Nordiq toont This is the Police 2

Hoewel THQ Nordiq dit jaar niet aanwezig is op E3, toont zij wel This Is The Police 2. In de gameplaytrailer A Tooth for a Tooth, krijgen we meer inzicht in hoe de game werkt.

De simpele cartoon-stijl graphics gecombineerd met turn-based gameplay, maakt het op zichzelf al een unieke game. De game laat je als politiekorps de strijd aangaan met de lokale petjes en boefjes. Middels vooraf gekozen tactieken en uit te voeren zetten op de plaats van delict, dien je de overmacht te krijgen op de criminelen. Je verdient perks om je korps beter te maken, dient je korps te behoeden van corruptie en uitblinkers worden helden van de dag.

This is the Police 2 komt uit voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc ergens aan het einde van dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?