Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

This War Of Mine: The Little Ones

  • Ontwikkelaar 11 bit studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

This War of Mine Anniversary Edition tijdelijk gratis te spelen

Ontwikkelaar 11bit Studios heeft wat te vieren met de komst van Frostpunk eind deze maand en wij mogen het weten. Vanaf vandaag is This War of Mine Anniversary Edition tijdelijk gratis te spelen.

In This War of Mine neem je de rol aan van een groep overlevers in de oorlog. Deze donkere game laat je de oorlog op een nieuwe manier waarnemen en soms moet je kiezen tussen twee kwaden. De Anniversary Edition voegt daar nog eens de This War of Mine: Stories DLC aan toe. Mocht je deze nog niet gespeeld hebben, kun je deze nu gratis oppakken middels Steam.

onbekend

Het gratis spelen loopt tot en met zondag 8 april. Heeft de game je daarna nou helemaal te pakken, kun je deze tijdelijk met 50% korting binnenslepen.

BRON Steam

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?