Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

This War Of Mine: The Little Ones

  • Ontwikkelaar 11 bit studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Oorlogsgame This War of Mine wordt geëerd

Het eren van games is niet nieuw, bijvoorbeeld dat Mortal Combat en Super Mario Kart in de World Video Game Hall Of Fame staan. Nu wordt de game This War of Mine in het zonnetje gezet, weliswaar op een andere manier.

Deze duistere oorlogsgame, ontwikkelt door 11 bit studios, krijgt namelijk een plekje in The Museum of Modern Art. Deze culturele voorziening wordt gezien als één van de meest toonaangevende musea voor moderne en hedendaagse kunst ter wereld. This War of Mine gaat onderdeel uitmaken van de 'Never Alone: Video Games and Other Interactive Design' exhibitie. De voornaamste reden dat deze game te bewonderen gaat zijn in The Museum of Modern Art heeft te maken met de vertegenwoordiging van 'kunst in onze tijd'. Het op realistische wijze representeren van een game in oorlogsgebied wordt als een indrukwekkende prestatie gezien. In This War of Mine speel je niet alleen, maar als een groep burgers in tijden van oorlog. Zij trachten te overleven in een bezette stad.

This War of Mine is beschikbaar op pc, PlayStation- en Xbox-consoles, maar ook op Android en iOS.

BRON 11 bit studios

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?