Tom Clancy's Elite Squad

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2020
  • Platformen Mobile
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Tom Clancy's Elite Squad lanceert vandaag

Ubisoft heeft vandaag hun nieuwe gratis mobile game, Tom Clancy's Elite Squad, uitgebracht. Maak je klaar om vanaf vandaag de campagne uit te spelen en te strijden tegen andere spelers.

In juni werd de nieuwe free-to-play mobile RPG van Ubisoft aangekondigd, maar er was toen nog geen releasedatum bekend. Wel kon je alvast registreren, wat meer dan tweeënhalf miljoen mensen hebben gedaan. Vandaag is bekendgemaakt dat de game vanaf vandaag gratis beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten. In Tom Clancy's Elite Squad kan je tegen andere spelers strijden via PvP- en guild vs guild-gevechten. Naast de multiplayermodi kan je ook een campagne spelen, waarin een nieuwe verhaallijn wordt geïntroduceerd. In deze campagne, die meerdere hoofdstukken en ontgrendelbare personages bevat, moet je de wereld redden van een nieuwe dreiging. Natuurlijk zitten in de game personages uit onder andere Tom Clancy's Ghost Recon, Splinter Cell, The Division en Rainbow Six Siege.

onbekend

Tom Clancy's Elite Squad is dus vanaf vandaag te spelen op iOS- en Android-apparaten.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?