Tom Clancy's Elite Squad

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2020
  • Platformen Mobile
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Ubisoft kondigt Tom Clancy's Elite Squad aan

Alle Tom Clancy-helden komen bijeen in Tom Clancy's Elite Squad. Een nieuwe game van Ubisoft, dat speciaal wordt uitgebracht voor mobiele apparaten.

Hartstikke leuk natuurlijk al die helden als Sam Fisher, Megan, Montaine of Nomad, maar het wordt pas echt heftig als deze unieke personages de krachten bundelen. En dat is precies wat er gebeurt in Tom Clancy's Elite Squad. Ubisoft zette de aankondiging kracht bij met een trailer, waarin de diverse personages nog even aan ons worden voorgesteld, voor zover we ze niet kennen.

Tom Clancy's Elite Squad heeft nog geen releasedatum, maar je kunt je wel vast registreren. De game wordt ontwikkeld voor mobiele apparaten.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?