Tony Hawk bezig met nieuwe titel

Tony Hawk's serie van uitgever Activision ligt al een tijdje op zijn gat. De game wil maar niet aanslaan bij het grote publiek. Ook Tony Hawk's RIDE kreeg nogal wat kritiek. Deze negatieve houden is begonnen met de komst van de game Skate van Electronic Arts, maar Tony Hawk kom terug.

De ontwikkelaar en Tony Hawk zijn opnieuw in gesprek gegaan, en hebben zojuist aangekondigd dat ze werken aan een nieuwe titel, aldus Hawk via zijn Twitter.

Just met with @robomodo about our next project and it's already much better than I expected.

Meer details over de nieuwe game zijn niet bekend, behalve dat Tony eerder heeft aangekondigd met een sequel te willen komen. Tony Hawks RIDE 2 is dus nog niet uitgesloten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?