Tour de France 2022

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 9 juni 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie , Sport
  • Gameliner score

Tour de France 2022 aangekondigd voor 9 juni

Nacon en Cyanide hebben aangekondigd dat Tour De France 2022 op 9 juni 2022 wordt gelanceerd op PlayStation 4 & 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

De officiële game van het grootste wielerevenement terug wereld keert dit jaar terug met 14.000km aan races in vier verschillende landen. Het spel bevat vier spelmodi en spelers kunnen het beheer op zich nemen van 26 wielerteams. ’s Werelds beste wielrenners, waaronder Wout van Aert, Mathieu van der Poel, Tadej Pogačar en Primož Roglič zijn beschikbaar om mee naar de overwinning te streven in de 92 wieleretappes van de game.

Als onderdeel van deze aankondiging werd ook Pro Cycling Manager 2022 voor pc onthuld. De 2022-editie van de managementsim verschijnt eveneens op 9 juni 2022 en introduceert een nieuwe interface. Je stapt nog steeds in de schoenen van een ploegleider van één van de 70 beschikbare teams en je houdt je onder meer bezig met scouting, werving, sponsorcontracten en racestrategieën. Deze nieuwe editie telt meer dan 260 wedstrijden en 680 etappes, waaronder de 21 officiële ritten van de Tour de France 2022.

Tour de France 2022 is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5,
Xbox One, Xbox Series X|S en pc vanaf 9 juni 2022. Op dezelfde dag verschijnt ook Pro Cycling Manager 2022 op pc.

BRON Nacon

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?