Trailer: Tour de France 2022 krijgt gamemodus Race of the Moment

Geplaatst:

De Giro d' Italia is net voorbij, maar wielrenner fans kunnen zich al gaan klaarmaken voor de Tour de France. Ook op virtueel gebied, want NACON toont de nieuwe modus Race of the Moment voor Tour de France 2022.

Bekende namen als Roglič, Van de Poel en Pogacar strijden straks in de Tour de France voor de ritzeges en natuurlijk de gele trui. De competitie breidt zich in Tour de France 2022 verder uit, want in de nieuwe Race of the Moment gamemodus worden je statistieken vergeleken met andere spelers. Elke week zijn er nieuwe uitdagingen, waaronder het bereiken van de top van het klassement, punten verdienen voor de bergtrui of een rit winnen met een specifieke renner of ploeg. Weet je dit te bereiken dan krijg je punten voor het maandelijkse en jaarlijkse klassement. Daarnaast krijgen de winnaars van de uitdagingen speciale badges. De eerste uitdagingen beginnen op de dag van de Tour de France, namelijk 1 juli.

Tour de France 2022 verschijnt op 9 juni voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tour de France 2022

Series

Tour de France

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

9 juni 2022

Ontwikkelaar

Cyanide Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord