Towers of Aghasba heeft een early access releasedatum

-

Er is een officiële releasedatum bekend voor de early access van de Fantasy Builder game Towers of Aghasba. De datum werd aangekondigd in een recente blog van PlayStation.

In Towers of Aghasba speel je als een jonge architect van de Shimu-stam, die uit hun thuisland waren verdreven door een mysterieuze gebeurtenis genaamd de Withering. Het lot lijkt de stam weer na eeuwen naar het land terug te brengen, want de Shimu komen via een schipbreuk weer terug naar Aghasba. Als de architect is het aan jou de taak om de samenleving weer op te bouwen, letterlijk en figuurlijk. Niet alleen dat je ook planten moet verbouwen, maar ook dieren temmen, het land verkennen, artefacten vinden van de oude Shimu en nog veel meer. Nu is bekend vanaf wanneer we met de early access van Towers of Aghasba aan de slag kunnen, op zowel de PlayStation 5 als pc komt de early access uit op 19 november.

Towers of Aghasba is vanaf 19 november beschikbaar in early access op de PlayStation 5 en pc. Een datum voor de 1.0 is nog niet bekend.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Towers of Aghasba

Ontwikkelaar:

Dreamlit Games

Uitgever:

Dreamlit Games

Release:

19 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord