Trailer: Bouwen en jagen in Towers of Aghasba

-

Towers of Agashba is een prehistorische survival game vol met unieke wezens. Dreamlit Entertainment onthulde de game onlangs tijdens de PlayStation Showcase.

Towers of Agashba is een survival game en een city builder ineen. Je kunt je eigen stad bouwen en hiervoor alle materialen verzamelen. Daarnaast zit de wereld vol met aparte wezens en dieren, waaronder een reusachtige schildpad waar we een beetje Neverending Story-vibes van krijgen. De beelden die we nu hebben gezien van Towers of Aghasba zijn "een werk in uitvoering van vroege bèta gameplay," wat betekent dat er nog veel kan veranderen aan de game tussen nu en 2024. De eerste beelden van de game zien er in ieder geval al indrukwekkend uit. De vibe van de game is erg apart. Aan de ene kant is de wereld prachtig en gevuld met de meest interessante wezens, maar aan de andere kant heeft het ook iets griezeligs, aangezien de wereld er onbewoond uitziet, afgezien van aan stukken gehakte handen.

Towers of Agashba is momenteel in ontwikkeling voor de PlayStation 5 en staat op de planning voor een release in 2024.

Bron: Sony

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Towers of Aghasba

Ontwikkelaar:

Dreamlit Games

Uitgever:

Dreamlit Games

Release:

19 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord