Trailer: 11 bit studios onthult lugubere RPG The Thaumaturge

-

Uitgever 11 bit studios is flink aan het sleutelen aan hun portfolio. Ze zijn samen met ontwikkelaar Fool's Theory druk bezig om een nieuwe lugubere RPG uit te brengen, genaamd The Thaumaturge

De titel van de game is natuurlijk gebaseerd op de term Thaumaturgie. Dit is de kunst van de magie, het bewerken van onze eigen realiteit. De cinematische trailer toont wat ons te wachten staat. We komen terecht in het jaar 1905 en we bevinden ons in de Poolse hoofdstad Warschau. Sociaal gezien is het onrustig, want het land wordt onderdrukt door de Russische elite. Er zijn veel inwoners met botsende moralen en ambities, wat ervoor zorgt dat jouw keuzes in de game zwaar gaan wegen. Je speelt als een personage die zeker wat van Thaumaturgie weet. In deze game betekent dat echter dat je monsterlijke wezens genaamd Salutors uit de andere wereld kan oproepen. Deze demonen worden gebruikt in de turn-based combat van de game. De RPG wordt ontwikkeld in Unreal Engine 5.

The Thaumaturge verschijnt op de pc.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Thaumaturge

Ontwikkelaar:

Fool's Theory

Uitgever:

11 bit studios

Release:

4 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord