Hazel Sky

  • Ontwikkelaar Coffee Addict Studio
  • Eerste releasedatum 20 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Aankondigingstrailer Hazel Sky vrijgegeven

Coffee Addict Studio komt met hun tweede game Hazel Sky. De aankondigingstrailer van de game werd gedeeld op het YouTube-kanaal van de uitgever Another Indie.

Het begin van de aankondigingstrailer van Hazel Sky toont locaties uit de game, terwijl de vader praat tegen zijn zoon Shay. Als jonge ingenieur moet Shay op een eiland testen ondergaan, voordat hij als volledige ingenieur mag terugkeren naar de stad Gideon. Al vliegend, klauterend en zwemmend moet Shay het eiland verkennen en de verhalen van de ingenieurs die hem voor zijn gegaan ontrafelen. Volgens de vader leren ingenieurs zichzelf pas echt kennen op het eiland. De trailer toont in ieder geval dat niet elke jongeman hier succesvol in is en het eiland niet meer levend verlaat.

Hazel Sky komt uit in 2020 voor de Nintendo Switch, pc, Xbox One en PlayStation 4. De exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?