Trailer: Absurde actiegame Huntdown lanceert vandaag

Geplaatst:
Aangepast: 13 mei 2020 12:51

Huntdown is de nieuwste game van Coffee Stain en is nu beschikbaar. De actiegame met een gezonde dosis humor lanceert met een trailer.

In de trailer zien we waar het om draait in Huntdown. Deze retrogame is geïnspireerd door jaren 80 beat 'em ups en ontzettend foute humor. In Huntdown worden de straten beheerst door criminele organisaties. De politie kan het zelf allemaal niet meer aan, dus ze vragen de hulp van premiejagers. De speler kan aan de slag met deze drie vechtersbazen met ridicule namen. Anna Conda, John Sawyer en Mow Man hebben allen hun eigen arsenaal en speelstijl. Retrogames zijn weer erg populair tegenwoordig. Check hier de review van Streets of Rage 4 en de aanstaande console release van Ion Fury.

Huntdown is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Coffee Stain
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Huntdown

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

12 mei 2020

Ontwikkelaar

Easy Trigger Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord