Ion Fury is goud gegaan, binnenkort op consoles verkrijgbaar

Geplaatst: 21 april 2020 12:10
-

De retro shooter Ion Fury is goud gegaan tijdens de ontwikkelingsfase voor de console. Dit laat ontwikkelaar Voidpoint weten via Twitter.

De tweet toont ons één van die nieuwe consoles waar de game op gaat uitkomen. Ion Fury was al eerder uitgekomen voor de pc, maar nu maakt het ook zijn debuut op andere platformen. Het werd toentertijd zeer positief ontvangen door de media en fans gelijk. Ion Fury werd eerst Iron Maiden genoemd, maar kwam in de problemen door copyright issues. De game is een spirituele opvolger van vele jaren '90 shooters. Voorbeelden hiervan zijn DOOM, Wolfenstein en Duke Nukem.

Ion Fury is nu beschikbaar voor de pc. Binnenkort is de game te spelen op de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ion Fury

Ontwikkelaar:

Voidpoint

Uitgever:

3D Realms

Release:

15 augustus 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord