Ion Fury

  • Ontwikkelaar Voidpoint
  • Eerste releasedatum 15 augustus 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Retroshooter Ion Maiden heet nu Ion Fury

Vlak voordat Ion Maiden de Early Access verlaat, besloot ontwikkelaar 3D Realms de naam van de game aan te passen. Retroshooter Ion Maiden heet vanaf nu namelijk Ion Fury.

Ontwikkelaar 3D Realms bracht onlangs het nieuws naar buiten dat hun nieuwste game Ion Maiden voortaan bekendstaat onder de naam Ion Fury. Deze shooter in de stijl van Duke Nukem krijgt de naamsverandering vlak voordat de game volgende maand de Early Access verlaat op Steam. 3D Realms licht verder niet toe waarom de naamsverandering is doorgevoerd, maar dat heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de aanklacht die de studio eerder dit jaar van metalband Iron Maiden heeft gekregen. Volgens de band werd er middels de naam en het logo van Ion Maiden inbreuk gemaakt op hun merkrecht dat zij al jaren hebben. Iron Maiden eiste hiervoor een schadevergoeding van twee miljoen dollar.

Ion Fury verlaat op pc de Early Access op 15 augustus. Later moet de game ook verschijnen op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON 3D Realms

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?