Trailer: Retroshooter Ion Maiden heet nu Ion Fury

Geplaatst:
Aangepast: 12 juli 2019 11:11

Vlak voordat Ion Maiden de Early Access verlaat, besloot ontwikkelaar 3D Realms de naam van de game aan te passen. Retroshooter Ion Maiden heet vanaf nu namelijk Ion Fury.

Ontwikkelaar 3D Realms bracht onlangs het nieuws naar buiten dat hun nieuwste game Ion Maiden voortaan bekendstaat onder de naam Ion Fury. Deze shooter in de stijl van Duke Nukem krijgt de naamsverandering vlak voordat de game volgende maand de Early Access verlaat op Steam. 3D Realms licht verder niet toe waarom de naamsverandering is doorgevoerd, maar dat heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de aanklacht die de studio eerder dit jaar van metalband Iron Maiden heeft gekregen. Volgens de band werd er middels de naam en het logo van Ion Maiden inbreuk gemaakt op hun merkrecht dat zij al jaren hebben. Iron Maiden eiste hiervoor een schadevergoeding van twee miljoen dollar.

Ion Fury verlaat op pc de Early Access op 15 augustus. Later moet de game ook verschijnen op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: 3D Realms
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ion Fury

Series

-

Uitgever

3D Realms

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 augustus 2019

Ontwikkelaar

Voidpoint

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord