Video: 3D Realms shooter Ion Maiden komt uit op floppy

Geplaatst: 19 juli 2018 07:05
Aangepast: 21 juli 2018 17:10
-

3D Realms' nieuwste shooter Ion Maiden komt uit op een floppy. Nu niet meteen schrikken, want het gaat om een usb-stick verpakt in een floppy. Scheelt je weer die ouderwetse diskettedrive in je pc te pluggen. Maar dit is niet alles, want tevens komt de game uit in een old school kartonnen doos, oftewel de zogenaamde Founders Edition.

Ion Maiden is de nieuwste game van Voidpoint en draait op dezelfde engine als Duke Nukem 3D. Juist ja, die oude Duke Nukem. Voor hedendaagse powerhouses geen enkel probleem om te draaien. De game draait dan ook op 60 fps op 1080P met uiteraard de benodigde tweaks. Bovendien kondigt de ontwikkelaar aan een multiplayer-modus toe te voegen aan de game. Hier houdt het nog lang niet op, want bij deze editie voegen ze ook nog eens een figuur toe van de hoofdrolspeelster Bombshell, de soundtrack op cd, stickers, posters, magneetjes en meer. Enig nadeel? Er zijn maar 500 stuks beschikbaar.

Ion Maiden is beschikbaar via Steam Early Acces, maar mocht je die Founders Edition willen aanschaffen, moet je snel zijn. De teller loopt letterlijk door.

Ion Maiden komt uit voor de pc ergens in begin 2019.

Bron: Persbericht 3D Realms

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ion Fury

Ontwikkelaar:

Voidpoint

Uitgever:

3D Realms

Release:

15 augustus 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord