Ion Fury

  • Ontwikkelaar Voidpoint
  • Eerste releasedatum 15 augustus 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Indie
  • Gameliner score

Video: 3D Realms shooter Ion Maiden komt uit op floppy

3D Realms' nieuwste shooter Ion Maiden komt uit op een floppy. Nu niet meteen schrikken, want het gaat om een usb-stick verpakt in een floppy. Scheelt je weer die ouderwetse diskettedrive in je pc te pluggen. Maar dit is niet alles, want tevens komt de game uit in een old school kartonnen doos, oftewel de zogenaamde Founders Edition.

Ion Maiden is de nieuwste game van Voidpoint en draait op dezelfde engine als Duke Nukem 3D. Juist ja, die oude Duke Nukem. Voor hedendaagse powerhouses geen enkel probleem om te draaien. De game draait dan ook op 60 fps op 1080P met uiteraard de benodigde tweaks. Bovendien kondigt de ontwikkelaar aan een multiplayer-modus toe te voegen aan de game. Hier houdt het nog lang niet op, want bij deze editie voegen ze ook nog eens een figuur toe van de hoofdrolspeelster Bombshell, de soundtrack op cd, stickers, posters, magneetjes en meer. Enig nadeel? Er zijn maar 500 stuks beschikbaar.

Ion Maiden is beschikbaar via Steam Early Acces, maar mocht je die Founders Edition willen aanschaffen, moet je snel zijn. De teller loopt letterlijk door.

Ion Maiden komt uit voor de pc ergens in begin 2019.

BRON Persbericht 3D Realms

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?