SD Gundam Battle Alliance

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Actie-RPG SD Gundam Battle Alliance aangekondigd

Goed nieuws voor fans van de Gundam-serie. Er is namelijk een nieuwe game genaamd SD Gundam Battle Alliance aangekondigd.

SD Gundam Battle Alliance is een actie-RPG die zich afspeelt in het Gundam-universum. We volgen hier de SD Gundam-variant van de bekende mecha-robots. SD staat voor Super Deformed en zijn eigenlijk super kleine, chili-achtige varianten van de Gundams. Je volgt in de game verschillende verhaallijnen uit het Gundam-universum, van Mobile Suit Gundam tot Iron Blooded Orphans. In de trailer van SD Gundam Battle Alliance zien we dat het vechten, zowel in melee als op afstand, centraal staat. Je kunt SD Gundam Alliance in je eentje spelen, maar ook met vrienden.

SD Gundam Alliance komt later dit jaar naar pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?