SD Gundam Battle Alliance

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: SD Gundam Battle Alliance heeft een releasedatum

De actie/RPG SD Gundam Battle Alliance heeft een releasedatum te pakken. Bandai Namco onthulde deze datum via een nieuwe trailer.

Eerder dit jaar werd de nieuwe Gundam-game aangekondigd door uitgever Bandai Namco. Nu kunnen we ons gaan opmaken voor het nieuwe avontuur. Een goed gevulde trailer toont nieuw beeldmateriaal. Zo wordt er wat meer verteld over het verhaal, de gameplay en zie je wat van de combat. Elke Mobile Suit heeft een speciale vaardigheid. Je kunt deze suits ook upgraden met uitbreidingen, waardoor je een stuk krachtiger wordt en de strijd kan aangaan met gigantische robots. Gelukkig hoef je niet in je eentje het op te nemen tegen deze vijanden. SD Gundam Battle Alliance kun je namelijk spelen met twee andere co-op partners of AI's. De trailer sluit af met een mooi anime intro.

SD Gundam Battle Alliance is beschikbaar vanaf 25 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Bandai Namco

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?