Trailer: Action adventure-game Unknown9: Awakening aangekondigd

-

De eerste nieuwe game van gamescom Opening Night Live is aangekondigd. Het gaat hier om de action adventure-game Unknown9.

Gamescom Opening Night Live 2020 is begonnen met de première van een gloednieuwe game. Het gaat hier om de action adventure-game Unknown9: Awakening. Unknown9: Awakenings is onderdeel van Unknown9: Chapters, een verhaal dat bestaat uit meerdere crossmediale elementen.. De game gaat over het meisje Haroona en speelt zicha af in India. Haroona heeft speciale krachten die haar in staat stellen om de geesten te zien van hen die zijn heengegaan. Het mysterieuze meisje leert uiteindelijk om The Fold te verkennen, een speciale dimensie waar deze geesten te vinden zijn. Het is aan haar om de mysterieuze Fold te verkennen.

Unknown9: Awakening heeft nog geen releasedatum.

Bron: gamescom Opening Night Live
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Unknown 9: Awakening

Ontwikkelaar:

Reflector Entertainment

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

18 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord