Trailer: American Arcadia kent een releasedatum

Geplaatst:

Het is de Truman Show, maar dan in videogamevorm. Check hier wanneer je aan de slag kan met de actievolle puzzelgame American Arcadia!

American Arcadia is een interessant project, want het combineert twee gameplaystijlen. Aan de ene kant is het een 2.5D-platformer en aan de andere kant is het een first-person puzzelgame. American Arcadia volgt het personage Trevor. Hij komt erachter dat hij al zijn hele leven onderdeel is van een razend populaire reality-tv-show. Met wat hulp van buitenaf gaat hij poging doen om te ontsnappen. Het narratief is één van de kernpilaren in American Arcadia. Niet gek, aangezien de ontwikkelaar Out of the Blue verantwoordelijk is voor Call of the Sea.

Check hier onze gamescom preview van American Arcadia.

American Arcadia is beschikbaar vanaf 15 november voor de pc. Er is nog geen releasedatum bekend voor de console-versie.

Bron: Raw Fury
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot American Arcadia

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

15 november 2023

Ontwikkelaar

Out of the Blue

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord